Τα Οφέλη Του Να Λαμβάνετε Ηλεκτρονικά Τον Λογαριασμό Σας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

Πλέον οι περισσότερες πληρωμές γίνονται σε ηλεκτρονική μορφή. Η αύξηση ζήτησης από έντυπο σε ηλεκτρονικό λογαριασμό δεν είναι τυχαία, καθώς οι καταναλωτές απολαμβάνουν πολλά οφέλη σε σύγκριση με την συγκέντρωση μηνιαίων έντυπων λογαριασμών. Στη Volton συνιστούμε την επιλογή του ηλεκτρονικού λογαριασμού, όχι μόνο για την διευκόλυνση σας, αλλά επειδή με την απουσία χαρτιού μεγιστοποιείται η συμβολή σας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τι είναι ο ηλεκτρονικός λογαριασμός;

Ηλεκτρονικός λογαριασμός (ή διαφορετικά ebill) είναι η ψηφιακή εκδοχή του έντυπου λογαριασμού που θα λαμβάνατε από μια υπηρεσία ή εταιρεία.

Αντί να παραλάβετε το χαρτί του λογαριασμού στο γραμματοκιβώτιο σας, ο ηλεκτρονικός λογαριασμός έχει προορισμό τον φάκελο των εισερχόμενων μηνυμάτων στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία (email). Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας φάκελο και να τον ορίσετε ως προορισμό για κάθε τύπου ebill που θα λαμβάνετε, έχοντας έτσι όλους τους λογαριασμούς σας μαζεμένους σε έναν φάκελο του υπολογιστή σας.

Έλεγχος και Ασφάλεια

Ένας λογαριασμός μέσω ταχυδρομείου είναι πολύ εύκολο να χαθεί, φθαρεί ή και κλαπεί καθ’ όλη τη διάρκεια παράδοσης του. Αποτέλεσμα αυτού να καθυστερήσετε ή και να αμελήσετε άθελα σας κάποια πληρωμή.

Ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός θα “φτάσει στην πόρτα σας” χωρίς να περάσει από κανένα χέρι. Από την υπηρεσία που εκδίδει τον λογαριασμό σας (στην προκειμένη περίπτωση η Volton), μέχρι και τον φάκελο με τα εισερχόμενα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία σας, δεν υπάρχει κανένας παράγοντας που μπορεί να εμποδίσει τον λογαριασμό να φτάσει έγκαιρα σε εσάς.

Με τις δωρεάν ειδοποιήσεις κατά την έκδοση λογαριασμών μέσω μηνυμάτων στο κινητό σας, τότε δεν θα χρειάζεται να κοιτάτε κάθε μέρα το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μέχρι να παραλάβετε τον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας, σιγουρεύοντας την έγκαιρη ενημέρωση παράδοσης του.

Εύκολη διαχείριση των οικονομικών σας

Εφόσον λαμβάνετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το λογαριασμό σας, και μπορείτε να πληρώσετε σε μόλις μερικά λεπτά, η διαχείριση των εξόδων σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Μέσα σε ένα φάκελο που επιλέγετε εσείς στην ηλεκτρονική αλληλογραφία σας, μαζεύετε όλους τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς σας και όλες οι μηνιαίες δαπάνες σας υπολογίζονται πανεύκολα. Ταυτόχρονα, συλλέγετε κάθε λογαριασμό σε ένα μέρος, χωρίς χάος από λογαριασμούς και ψάξιμο.

Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον

Επιλέγοντας ηλεκτρονικό λογαριασμό για την εξυπηρέτηση σας, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε καταναλωτής που επιλέγει να μην λαμβάνει έντυπο λογαριασμό στο ταχυδρομείο του, βοηθάει στην εξοικονόμηση παραγωγής χαρτιού.

Η Volton θέλει να συμβάλλει ενεργά στην εξοικονόμηση χαρτιού για λογαριασμούς. Γι’ αυτό χρειάζεται την δική σας βοήθεια. Επιλέγοντας την υπηρεσία ηλεκτρονικού λογαριασμού συμβάλλετε για ένα πιο “πράσινο μέλλον”. Ενημερωθείτε πως μπορείτε να αλλάξετε από έντυπο λογαριασμό σε ebill και ενταχθείτε στον αγώνα για ένα μέλλον πιο φιλικό στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Newsletter

Εγγραφείτε στο  newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές της Volton!

Untitled-1

Τι Είναι το Bitcoin και Πόση Ενέργεια Καταναλώνει η Εξόρυξη του;

Ενέργεια από βιομάζα. Παραγωγή ενέργειας από βιομάζα.

Παραγωγή Ενέργειας από Βιομάζα

Αιολική Ενέργεια Πλεονεκτήματα Volton.

Αιολική Ενέργεια: Τα Πλεονεκτήματα της Αιολικής Ενέργειας

logo volton social

Η οικογένεια των προγραμμάτων “Unique” συμπληρώνεται με 6 νέα επαγγελματικά προγράμματα

volton

Όμιλος Volton: Διερευνά τη δραστηριοποίησή του στις τηλεπικοινωνίες.

Τοξικά απόβλητα στη θάλασσα. Περιβαλλοντικά προβλήματα στην Ελλάδα.

Περιβαλλοντικά Προβλήματα στην Ελλάδα & Τρόποι Αντιμετώπισης

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9 πμ – 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ – 6 μμ