Εταιρική Υπευθυνότητα

CSR Activities

Η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί θεμελιώδη άξονα για τη Volton, έχοντας ενσωματώσει προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη λειτουργία της εταιρίας.

Συνεισφέρουμε και υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη στήριξη της κοινωνίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε ένα καλύτερο αύριο.

7/11/2022 Ένα «διαφορετικό» μάθημα ενέργειας από τη Volton στους μαθητές του Δήμου Τρικκαίων

Η Voltonμε αφορμή το πρόγραμμα «Τρίκαλα 2030: Χαράσσοντας το δρόμο της ενεργειακής ανεξαρτησίας», ένωσε τις δυνάμεις της με το Δήμο Τρικκαίων και παρουσίασε σε 3 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, ένα μάθημα για την ενέργεια και τους τρόπους εξοικονόμησής της

 

Συγκεκριμένα, το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου 2022, περίπου 300 μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημαντικότητα της ενέργειας για την κοινωνία, να μάθουν στην πράξη πως μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αλλάζοντας μικρές, καθημερινές συνήθειες και να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια. Στο τέλος της παρουσίασης, όλα τα παιδιά παρέλαβαν συμβολικά δώρα από τη Volton, ως ένα αναμνηστικό αυτού του συναρπαστικού διημέρου παιχνιδιού και γνώσης που πέρασαν μαζί.

21/7/2022 Μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των πυρόπληκτων

Η Volton, ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, θέτει σε άμεση ισχύ συγκεκριμένα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης. Συγκεκριμένα, οι πελάτες που έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές μπορούν να κάνουν χρήση των παρακάτω μέτρων:

1. Δυνατότητα ευέλικτων διακανονισμών έως και 9 μήνες με ελάχιστη προκαταβολή 10%.
2. Αναστολή των διακοπών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τους πελάτες που θα διακανονίσουν την οφειλή τους.

2/7/2022 Χορηγός «1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας»

Η Volton, ως εταιρεία που υλοποιεί ένα σημαντικό επενδυτικό σχέδιο προς την κατεύθυνση της πράσινης ενέργειας, στηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν αυτή τη μετάβαση ειδικά όταν αυτές περιλαμβάνουν ομάδες νέων. Συγκεκριμένα, στο 1 ο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας συμμετείχαν συνολικά 20 ομάδες και περισσότερα από 250 παιδιά από όλη την Ελλάδα, τα οποία παρακολούθησαν σειρά εκπαιδευτικών δράσεων και θεματικών ενοτήτων με την καθοδήγηση καθηγητών από ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια.

18/3/2022 Χορηγία σε Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make A Wish – Αγορά Gaming PC

Η Volton βρίσκεται ενεργά δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Υιοθετώντας την ευχή ενός μικρού μαχητή με σοβαρή ασθένεια, από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Make A Wish”, η Volton βοήθησε να υλοποιηθεί το όνειρο του μικρού Γιώργου, ενός 12χρονου παιδιού, να αποκτήσει ένα καινούριο υπολογιστή Gaming.

6/8/2021 Ειδικά μέτρα ελάφρυνσης για τους πληγέντες πυρκαγιών

Η Volton θέτει ως βασική προτεραιότητα να σταθεί στο πλευρό των πολιτών. Ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης προς τους πελάτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η εταιρεία σχεδίασε και θέτει άμεσα σε ισχύ μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των πελατών της:

1. Δυνατότητα ευέλικτων διακανονισμών έως και 9 μήνες με ελάχιστη προκαταβολή 10%.
2. Αναστολή των διακοπών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τους πελάτες που θα διακανονίσουν την οφειλή τους.
3. Σε περίπτωση διακοπής της παροχής, λόγω ακαταλληλότητας της οικίας, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με ρήτρα αποχώρησης.

18/9/2020 Ειδικά μέτρα ελάφρυνσης για τους πληγέντες της κακοκαιρίας ΙΑΝΟΣ

Ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός» προχωρήσαμε σε μία σειρά ενεργειών ελάφρυνσης σχετικά με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Συγκεκριμένα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, ότι ο Όμιλος Volton λειτουργεί με επίκεντρο τον άνθρωπο σχεδίασε και θέτει άμεσα σε ισχύ μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των πελατών του που επλήγησαν:

  • Αναστολή των διακοπών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος
  • Δυνατότητα ευέλικτων διακανονισμών έως και 9 μήνες.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε σταθερά τα νοικοκυριά και τους καταναλωτές σε ολόκληρη τη χώρα.

7/4/2020 Δωρεά 10 κλίνες ΜΕΘ σε ΕΣΥ

Η Volton έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και θέλοντας να συμβάλει στην εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, προχωρά στη δωρεά 10 υπερσύγχρονων κλινών Μ.Ε.Θ. (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας) προς το Υπουργείο
Υγείας.


Η δωρεά των 10 νοσοκομειακών κλινών, σχεδιασμένων με ειδικές προδιαγραφές για ΜΕΘ σκοπεύει στην άμεση και αποτελεσματική ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και έχει στόχο να συμβάλει στη θωράκιση των Δημόσιων Νοσοκομείων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν από την πανδημία Covid-19.


Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της δωρεάς, καθώς και η κατανομή της πραγματοποιείται σε πλήρη συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, ώστε να αυξηθούν οι επιχειρησιακές δυνατότητες του και να καλυφθούν οι ανάγκες περιοχών που παρουσιάζουν εντονότερες ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9 πμ – 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ – 6 μμ