Ηλεκτρικό Ρεύμα για το Σπίτι

Οικονομικό ρεύμα για το σπίτι – χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος

Το πρόγραμμα Volton στο Σπίτι απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς χρήστες με ημερήσια κατανάλωση που επιθυμούν ανταγωνιστικές χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος. Ελάτε στη Volton και εξασφαλίστε έως 12% έκπτωση και επιπρόσθετη έκπτωση 15% σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης. Με μηνιαία αποστολή λογαριασμού για διευκόλυνση του προγραμματισμού των δαπανών σας.

Χρέωση Ενέργειας (€/KWh) Πάγιο (€/Μήνα)
Μονοφασική Παροχή Τριφασική Παροχή
0,08987 0,36 1,14

Δείτε εδώ τις αναλυτικές μας χρεώσεις.

Η αλλαγή παρόχου γίνεται χωρίς επιβάρυνση και δεν χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού σας. Χωρίς καμία διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης, χωρίς κόστος ή έξοδα εγγραφής, η Volton αναλαμβάνει τη διαδικασία αλλαγής παροχής ρεύματος στο σπίτι σας.

Τι χρειάζεται:

– Συμπληρωμένη Αίτηση Σύναψης Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.

– Φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.

– Ο πιο πρόσφατος εκκαθαριστικός λογαριασμός που έχετε λάβει, ο οποιος δεν θα πρέπει να εμφανίζει ανεξόφλητο υπόλοιπο. Σε περίπτωση που υπάρχει ανεξόφλητο υπόλοιπο, αλλά έχει διακανονιστεί, τότε η διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί.

 

Έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκπροσώπησης της παροχής σας από εμάς, δεν υπάρχει κανένας φόβος για διακοπή της ηλεκτροδότησής σας. Η αλλαγή είναι καθαρά λογιστική. Τόσο η ποιότητα και τάση του ρεύματος παραμένει η ίδια.

Με την εγγραφή σας, σας κάνουμε δώρο λάμπες LED για να πετύχετε εξοικονόμηση έως και 90% σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες.

Δείτε εδώ περισσότερα για τους Ευάλωτους Πελάτες και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 11300 για να βρούμε τη βέλτιστη λύση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Volton One

Χρέωση χαμηλότερη και από αυτή του νυχτερινού ρεύματος!
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Volton στο Σπίτι Νυχτερινό

Μιλήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε ανώτερη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Θέλω να έρθω στην Volton

Tώρα η εξυπηρέτηση γίνεται ακόμη πιο άμεση.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9πμ – 9μμ
Σάββατο: 9πμ – 6μμ

Να σας καλέσουμε;