Τι Eίναι το Φυσικό Αέριο; Γιατί Eίναι πιο Οικονομικό;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

Τι Είναι το Φυσικό Αέριο;

Το φυσικό αέριο είναι αέριο μείγμα το οποίο εξάγεται από υπόγειες κοιλότητες. Είναι αόρατο, άχρωμο και άοσμο, ωστόσο του προσδίδεται τεχνητή οσμή με σκοπό την αποφυγή τυχόν διαρροής. Σχηματίζεται με τρόπο παρόμοιο του πετρελαίου απλά δεν χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία στη μεταφορά του προς τους τόπους που θα χρησιμοποιηθεί. 

Γιατί το Φυσικό Αέριο Είναι Φιλικό προς το Περιβάλλον;

Θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον, διότι παράγει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα σε σχέση με άλλα καύσιμα, δεν μολύνει το έδαφος ή τα υπόγεια ύδατα, αφού έχει αέρια μορφή και λόγω των μειωμένων εκπομπών ρύπων επιβαρύνει λιγότερο το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Αυτός ο μη ανανεώσιμος υδρογονάνθρακας με την πάροδο των χρόνων έχει αποκτήσει πολλές και διαφορετικές χρήσεις τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους. 

Οι Χρήσεις του Φυσικού Αερίου

Αρχικά, είναι πολύ σημαντική η χρήση του φυσικού αερίου ως πηγή ενέργειας τόσο στη θέρμανση ενός κτιρίου όσο και σε οικιακές δουλειές όπως για παράδειγμα το μαγείρεμα. Η χρήση του σε διάφορα νοικοκυριά αυξάνεται ραγδαία, καθώς η λειτουργία του είναι πολύ απλή, κάνοντας την καθημερινή ζωή πιο εύκολη. 

Χρησιμοποιείται και σε πολυκατοικίες ως κεντρική πηγή ενέργειας αλλά υπάρχει πάντα και η επιλογή του ατομικού λέβητα που λειτουργεί ανεξάρτητα και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον χώρο που επιθυμείτε. Για την θέρμανση ενός κτιρίου, η ροή του φυσικού αερίου είναι διαρκής, αντίθετα από το πετρέλαιο. Στη μαγειρική δεν χρειάζεται να ξοδευτεί χρόνος μέχρι να τεθούν σε λειτουργία οι συσκευές. Το μόνο που αρκεί είναι το πάτημα ενός κουμπιού, η ρύθμιση της έντασης και αυτομάτως ξεκινά η χρήση του φυσικού αερίου. Οι κινήσεις σας γίνονται χωρίς αναμονή και πρόκειται ουσιαστικά για μια σταθερή παροχή που λειτουργεί κάτω από τον δικό σας έλεγχο. 

Γιατί το Φυσικό Αέριο Είναι πιο Οικονομικό;

Το φυσικό αέριο όπως προαναφέρθηκε είναι πιο οικονομικό. Πέρα από το γεγονός ότι με την καθαρή καύση του φυσικού αερίου, μειώνεται το κόστος συντήρησης, διαχρονικά το φυσικό αέριο αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή ανάμεσα σε πετρέλαιο και υγραέριο. Η συντήρηση του είναι απλή και δεν συγκρίνεται με την συχνότητα ελέγχου συντήρησης ενός λέβητα πετρελαίου. Η μέτρησή του γίνεται με ακρίβεια και αποτελεί πλέον την πιο οικονομική ενέργεια.

Τα σύγχρονα σπίτια αντλούν την ενέργεια που χρειάζονται από έναν συνδυασμό ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Στη Volton σας έχουμε την λύση με το Volton Home Gas DUAL και σας παρέχουμε ειδικά πακέτα φυσικού αερίου τόσο για οικιακή αυτόνομη χρήση όσο και οικιακή κοινόχρηστη, προσφέροντάς σας πολλές επιλογές και στις πιο οικονομικές τιμές.

Newsletter

Εγγραφείτε στο  newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές της Volton!

blog_fire_volton_slider

Ειδικά Μέτρα Ελάφρυνσης Για Τους Πληγέντες Των Καταστροφικών Πυρκαγιών

Untitled-1

Τι Είναι το Bitcoin και Πόση Ενέργεια Καταναλώνει η Εξόρυξη του;

Ενέργεια από βιομάζα. Παραγωγή ενέργειας από βιομάζα.

Παραγωγή Ενέργειας από Βιομάζα

Αιολική Ενέργεια Πλεονεκτήματα Volton.

Αιολική Ενέργεια: Τα Πλεονεκτήματα της Αιολικής Ενέργειας

logo volton social

Η οικογένεια των προγραμμάτων “Unique” συμπληρώνεται με 6 νέα επαγγελματικά προγράμματα

volton

Όμιλος Volton: Διερευνά τη δραστηριοποίησή του στις τηλεπικοινωνίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9 πμ – 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ – 6 μμ