Μεγάλη συνεργασία Volton – Ευρωπαϊκή Πίστη με πολλά οφέλη για τους καταναλωτές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ VOLTON – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός για 12 μήνες για τους νέους συνδρομητές

Ένταξη της Volton στο πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας»

Μία νέα συνεργασία της Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., της  αμιγώς ελληνικής εταιρείας που έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, με την Ευρωπαϊκή Πίστη υπόσχεται πολλά οφέλη για τους νέους πελάτες των δύο εταιρειών.

Συγκεκριμένα, οι νέοι συνδρομητές της Volton μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός για 12 μήνες για το περιεχόμενο της κατοικίας ή της επιχείρησης τους αξίας έως €40.000.

Επίσης, η εταιρεία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ασφαλιστικό Γονέας» της Ευρωπαϊκής Πίστης, επιτρέποντας στους πελάτες που θα έλθουν στη Volton μέσω αυτής να εκμεταλλευτούν τα προνόμια του προγράμματος. Ταυτόχρονα, το δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης θα μπορεί να προωθεί στους πελάτες του τις υπηρεσίες που προσφέρει η Volton. Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικό Γονέας» εξασφαλίζει μέσω αγορών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δωρεάν αγορές στις οικογένειες των ασφαλιζόμενων σε περιπτώσεις ατυχήματος, καθώς μείωση των ασφαλίστρων στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Με αφορμή τη συνεργασία ο κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Volton, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο επιτυχημένες και σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου. Η ποιότητα των υπηρεσιών, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Πίστης συμβαδίζουν και ταιριάζουν απόλυτα με τις αξίες και την πορεία μας και θα αποτελέσουν μία σημαντική προσθήκη στο μίγμα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η μέγιστη ικανοποίησή των αναγκών και προσδοκιών τους».

Ποια είναι η Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με βλέψεις στην εμπορία ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.

Newsletter

Εγγραφείτε στο  newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές της Volton!

blog_fire_volton_slider

Ειδικά Μέτρα Ελάφρυνσης Για Τους Πληγέντες Των Καταστροφικών Πυρκαγιών

Untitled-1

Τι Είναι το Bitcoin και Πόση Ενέργεια Καταναλώνει η Εξόρυξη του;

Ενέργεια από βιομάζα. Παραγωγή ενέργειας από βιομάζα.

Παραγωγή Ενέργειας από Βιομάζα

Αιολική Ενέργεια Πλεονεκτήματα Volton.

Αιολική Ενέργεια: Τα Πλεονεκτήματα της Αιολικής Ενέργειας

logo volton social

Η οικογένεια των προγραμμάτων “Unique” συμπληρώνεται με 6 νέα επαγγελματικά προγράμματα

volton

Όμιλος Volton: Διερευνά τη δραστηριοποίησή του στις τηλεπικοινωνίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9 πμ – 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ – 6 μμ