Είμαστε μία ελληνική εταιρεία ενέργειας που πάει «κόντρα στο ρεύμα» και θέλει να αλλάξει συνολικά την σχέση σας με το ηλεκτρικό ρεύμα. Δραστηριοποιούμαστε στην προμήθεια και την εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας στην ελληνική αγορά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Υποστηριζόμαστε από ισχυρά ναυτιλιακά κεφάλαια που μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον δυναμικό κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζοντας τόσο την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας, αλλά και τη διαρκή βελτίωσή τους με στόχο την κάλυψη των αναγκών σας.

Καθημερινή μας αποστολή είναι να σας διασφαλίζουμε σταθερά χαμηλότερη τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και να σας μαθαίνουμε πώς να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια. Με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και το πορτοφόλι σας.

Όραμά μας: Να είμαστε δίπλα σας ικανοποιώντας τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, χτίζοντας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης!

 

Γιατί να έρθετε στην Volton;

– Όχι απλά για να κάνετε οικονομία, αλλά για να μάθετε πώς να ρίξετε τον λογαριασμό του ρεύματός σας χωρίς να ρίξετε το επίπεδο της ζωής σας.

– Για να διασφαλίσετε σταθερά χαμηλότερη τιμή, αλλά και να έχετε ευελιξία στους τρόπους πληρωμής του λογαριασμού σας.

– Για να εξοικονομήσετε – από την πρώτη κιόλας μέρα.

– Για να έχετε έκπτωση στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας έως 12% και επιπλέον έκπτωση συνέπειας 15% με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών σας.

– Γιατί με την εγγραφή σας, σας κάνουμε δώρο λάμπες LED ώστε να πετύχετε εξοικονόμηση έως και 90% σε σχέση με τις παλιές.

– Γιατί εδώ δεν έχετε καμία δέσμευση συμβολαίου, καμία ανάγκη για εγγύηση* σε περίπτωση πληρωμής με πάγια εντολή.

Η αλλαγή προμηθευτή και η συνεργασία μαζί μας είναι μία πολύ απλή υπόθεση, η οποία δεν απαιτεί καμία διακοπή στην παροχή ρεύματος και καμιά χρηματική επιβάρυνση. Αρκεί να καλέσετε στο 11300 και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία!

 

 

Γιατί το ρεύμα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στην ζωή μας, αλλά να την διευκολύνει.