Να σας καλέσουμε;
Τώρα η εξυπηρέτηση σας γίνεται ακόμη πιο άμεση. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

* Υποχρεωτικό πεδίο

Καθημερινές: 9 πμ - 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ - 6 μμ
Σύντομα διαθέσιμο! Για την εύκολη διαχείριση των λογαριασμών σας, δυνατότητα καταχώρησης μετρήσεων και πολλές άλλες ευκολίες.
Θέλετε να γίνετε πελάτης μάς;
Πατήστε εδώ και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει σύντομα!
Κάνετε τώρα αίτηση
Πατήστε εδώ και κατεβάστε την αίτηση στον υπολογιστή σας
11300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ

Γλώσσα

04.12.2017

Μεγάλη συνεργασία Volton - Ευρωπαϊκή Πίστη με πολλά οφέλη για τους καταναλωτές

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ VOLTON – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός για 12 μήνες για τους νέους συνδρομητές

Ένταξη της Volton στο πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας»

Μία νέα συνεργασία της Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., της  αμιγώς ελληνικής εταιρείας που έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, με την Ευρωπαϊκή Πίστη υπόσχεται πολλά οφέλη για τους νέους πελάτες των δύο εταιρειών.

Συγκεκριμένα, οι νέοι συνδρομητές της Volton μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός για 12 μήνες για το περιεχόμενο της κατοικίας ή της επιχείρησης τους αξίας έως €40.000.

Επίσης, η εταιρεία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ασφαλιστικό Γονέας» της Ευρωπαϊκής Πίστης, επιτρέποντας στους πελάτες που θα έλθουν στη Volton μέσω αυτής να εκμεταλλευτούν τα προνόμια του προγράμματος. Ταυτόχρονα, το δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης θα μπορεί να προωθεί στους πελάτες του τις υπηρεσίες που προσφέρει η Volton. Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικό Γονέας» εξασφαλίζει μέσω αγορών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δωρεάν αγορές στις οικογένειες των ασφαλιζόμενων σε περιπτώσεις ατυχήματος, καθώς μείωση των ασφαλίστρων στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Με αφορμή τη συνεργασία ο κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Volton, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο επιτυχημένες και σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου. Η ποιότητα των υπηρεσιών, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Πίστης συμβαδίζουν και ταιριάζουν απόλυτα με τις αξίες και την πορεία μας και θα αποτελέσουν μία σημαντική προσθήκη στο μίγμα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η μέγιστη ικανοποίησή των αναγκών και προσδοκιών τους».

Ποια είναι η Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με βλέψεις στην εμπορία ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.

Θεματολογία:

Θέλω να έρθω στηv Volton
Τώρα η εξυπηρέτησή σας γίνεται ακόμη πιο άμεση.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Καθημερινές: 9πμ - 9μμ
Σάββατο: 9πμ - 6μμ