Να σας καλέσουμε;
Τώρα η εξυπηρέτηση σας γίνεται ακόμη πιο άμεση. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

* Υποχρεωτικό πεδίο

Καθημερινές: 9 πμ - 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ - 6 μμ
Σύντομα διαθέσιμο! Για την εύκολη διαχείριση των λογαριασμών σας, δυνατότητα καταχώρησης μετρήσεων και πολλές άλλες ευκολίες.
Θέλετε να γίνετε πελάτης μάς;
Πατήστε εδώ και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει σύντομα!
Κάνετε τώρα αίτηση
Πατήστε εδώ και κατεβάστε την αίτηση στον υπολογιστή σας
11300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ

Γλώσσα

27.09.2017

3 πιστοποιήσεις ISO για την Volton

3 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣEIΣ ISO ΓΙΑ ΤΗΝ VOLTON

Η ποιότητα των υπηρεσιών και οι ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο της εταιρείας

Εφαρμόζοντας αποτελεσματικά την πολιτική της σε θέματα ποιότητας, η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., η  αμιγώς ελληνική εταιρεία που έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, διατηρεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο έλαβε τρεις πιστοποιήσεις ISO και πλέον πληροί τις απαιτήσεις των:

ISO 9001

Περιλαμβάνει καλές πρακτικές για τη διαχείριση της ποιότητας και τη βελτίωση της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας των οργανισμών και επιχειρήσεων αποτελώντας το πιο διαδεδομένο διεθνές πρότυπο παγκοσμίως.

ISO 14001

Καθορίζει τις απαιτήσεις για την ανάπτυξη και την εφαρμογή ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και απευθύνεται σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που επιδιώκουν να διαχειριστούν τις περιβαλλοντικές ευθύνες τους µε συστηματικό τρόπο, ώστε να συμβάλλουν στoν περιβαλλοντικό πυλώνα της αειφορίας.

OHSAS 18001

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα διεθνώς προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία ενός Συστήματος Διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Με αφορμή την πιστοποίηση της εταιρείας ο κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Volton, δήλωσε: «Βασικός μας στόχος είναι η παροχή ποιοτικών  υπηρεσιών που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών μας. Παρακολουθούμε συνεχώς την ποιότητα ενδιάμεσων και τελικών υπηρεσιών μας και έχουμε τεκμηριώσει διαδικασίες για τον αποτελεσματικό χειρισμό των απαιτήσεων των πελατών μας και τη μέτρηση της ικανοποίησής τους. Aυτό μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τις ικανότητες και την αποδοτικότητα του Συστήματος Διαχείρισης πραγματοποιώντας διορθωτικές και προληπτικές ενέργειες σε περιοχές όπου χρειάζεται».

Ποια είναι η Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με βλέψεις στην εμπορία ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.

Θεματολογία:

Θέλω να έρθω στηv Volton
Τώρα η εξυπηρέτησή σας γίνεται ακόμη πιο άμεση.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Καθημερινές: 9πμ - 9μμ
Σάββατο: 9πμ - 6μμ