Να σας καλέσουμε;
Τώρα η εξυπηρέτηση σας γίνεται ακόμη πιο άμεση. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

* Υποχρεωτικό πεδίο

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9 πμ - 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ - 6 μμ
Σύντομα διαθέσιμο! Για την εύκολη διαχείριση των λογαριασμών σας, δυνατότητα καταχώρησης μετρήσεων και πολλές άλλες ευκολίες.
Θέλετε να γίνετε πελάτης μάς;
Πατήστε εδώ και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει σύντομα!
Κάνετε τώρα αίτηση
Πατήστε εδώ και κατεβάστε την αίτηση στον υπολογιστή σας
Να σας καλέσουμε;
11300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ

Γλώσσα

11300
λάμπες αλογόνου
29.08.2018

Τίτλοι τέλους για τις λάμπες αλογόνου στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Για 60 περίπου χρόνια, οι λάμπες αλογόνου φώτιζαν τα σπίτια και τους δρόμους της Ευρώπης. Αυτό πρόκειται να σταματήσει σταδιακά αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε την απόφαση να απαγορεύσει τη διάθεσή τους στα κράτη-μέλη. Έτσι από την 1η Σεπτεμβρίου που τίθεται σε εφαρμογή ο κανονισμός, οι ενεργοβόροι λαμπτήρες δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι στη γηραιά ήπειρο. 

Τα κίνητρα πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση είναι κυρίως περιβαλλοντικά αφού υπολογίζεται ότι η σταδιακή μεταστροφή σε σύγχρονου τύπου λαμπτήρες led θα μειώσει την εκπομπή ρυπογόνων αερίων κατά 15 εκατομμύρια τόνους ετησίως.

Μερίδα κόσμου αντιδράει στην απόφαση υποστηρίζοντας ότι το κόστος των νέων λαμπτήρων είναι πολύ μεγαλύτερο από τις κλασσικές λάμπες. Ωστόσο έρευνες έχουν ήδη δείξει ότι οι λάμπες led προσφέρουν αξιοσημείωτη εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τους συμβατικούς λαμπτήρες. Τόσο η διάρκεια ζωής τους όσο και η ποιότητα φωτισμού που προσφέρουν δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Έτσι εκτός από το περιβάλλον, ωφελημένοι θα βγουν και οι ευρωπαίοι πολίτες.

Ακόμα και στην Ελλάδα όπου η ηλιοφάνεια μπορεί να μειώνει την ανάγκη για φωτισμό, έχει υπολογιστεί ότι από την αντικατάσταση μίας μόνο λάμπας, μπορούμε να εξοικονομήσουμε 10€ το χρόνο. Είναι λοιπόν εμφανές ότι αναβαθμίζοντας το σπίτι ή και την επιχείρησή μας, το όφελος θα είναι σημαντικό.

Η αλλαγή θα ολοκληρωθεί εφόσον εξαντληθούν τα εμπορικά αποθέματα των εταιρειών ώστε να μην υπάρξουν οικονομικές ζημίες σε επιχειρήσεις, ωστόσο η απαγόρευση εισαγωγής εμπορεύματος όσο και η παραγωγή τέτοιων λαμπτήρων θα έχει άμεση εφαρμογή. Εξαίρεση αποτελούν λάμπες ειδικής χρήσης για τις οποίες δεν υπάρχει ακόμα αντικαταστάτης φιλικότερος προς το περιβάλλον.

Πηγή

Θέλω να έρθω στηv Volton
Τώρα η εξυπηρέτησή σας γίνεται ακόμη πιο άμεση.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9πμ - 9μμ
Σάββατο: 9πμ - 6μμ
Να σας καλέσουμε;

* Υποχρεωτικό πεδίο

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Καθημερινές: 9πμ - 9μμ
Σάββατο: 9πμ - 6μμ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ VOLTON APP
Appstore Google Play www.volton.gr