Η Volton χορηγός του 4ου Skiritida Run 2019

Η Volton, για τρίτη συνεχή χρονιά, έχει τη χαρά να συμμετέχει ως χορηγός στο 4ο Skiritida Run!

Δήλωσε συμμετοχή με την Volton

Την Κυριακή 23 Ιουνίου η Volton τρέχει μαζί με μερικούς χιλιάδες Έλληνες και ξένους δρομείς σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Αρκαδίας. Το 4o Skiritida Run ξεκινάει νωρίς το απόγευμα μέσα από τρεις διαφορετικές διαδρομές, με την κάθε μία να έχει τον δικό της βαθμό δυσκολίας. Αφετηρία μας θα είναι η Κερασιά, όπου το σφύριγμα της εκκίνησης θα δοθεί στις 17.00.

Στη συνέχεια, τρέχουμε μέσα από το δάσος της Σκιρίτιδας, σε μια καταπράσινη διαδρομή που κόβει την ανάσα. O τερματισμός θα βρίσκεται στην Αρκαδική Οικολογική Φάρμα και όλοι οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκλεκτά της προϊόντα.

H Volton, ως αρωγός της αθλητικής ζωής του τόπου, δεν θα μπορούσε να λείπει από τo πιο ιδιαίτερο running event της χώρας μας. Γι’ αυτό και η εταιρεία θα βρίσκεται εκεί όχι μόνο για να δώσει ενέργεια στο μεγάλο event αλλά και για να συμμετάσχει με τη δική της ομάδα. Μάλιστα, οι δρομείς της Volton θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς από την Αθήνα προς το χώρο της διοργάνωσης με λεωφορεία.

H χορηγία της Volton στον 4ο Skiritida Run υποδηλώνει την έμπρακτη και σταθερή υποστήριξή μας στην αθλητική ζωή του τόπους μας. Από τη χορηγία μας σε μεγάλους αθλητικούς συλλόγους μέχρι το φετινό Skiritida Run, στηρίζουμε τα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας, ομαδικά ή ατομικά. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να αγκαλιάσουμε της αξίες του αθλητισμού που προάγονται από τέτοιου είδους οργανώσεις, αλλά και να τις προωθήσουμε.

Εάν θέλετε να τρέξετε με την ομάδα της Volton στο φετινό Skiritida Run, καλέστε εδώ :

Δήλωσε συμμετοχή με την Volton